Ridderstraat 2
8051 EH Hattem

Tel. 038 4440158
» Email ons
» Plattegrond

Meer dan alleen administratie...

Westmaas & Partners is een gespecialiseerd kantoor dat gericht is op ondernemers in het midden en kleinbedrijf met als doel het verbeteren van het informatieproces.

Om optimaal te kunnen presteren is het hebben van informatie (1) en inzichten (2) essentieel.

  1. Informatie zit in de organisatie, maar moet wel ontsloten worden. Dat moet zo efficiënt en effectief mogelijk gebeuren. Informatie kost geld (tijd = geld), dus moet dat zo efficiënt en effectief aan de administratie onttrokken worden.
  2. Het inzicht wordt verkregen door kritisch naar het proces te kijken en door het stellen van de juiste vragen. Daarbij is voor de ondernemer juist het kunnen sparren met een ervaren deskundige buitengewoon waardevol.

Hierin kenmerkt Westmaas & Partners zich. Wij zorgen dat de juiste informatie uit de processen naar voren komt. Indien gewenst of noodzakelijk doen wij ook de administratie opdat de juistheid en tijdigheid van de informatie zeker gesteld is.

Wij doen niet alleen wat moet gebeuren (compliance - zorgen dat alle regels nageleefd worden), maar wij voorzien de ondernemer ook van alle noodzakelijke informatie om zijn bedrijf optimaal te laten functioneren.

Onze administratie ondersteuning kan beperkt zijn, maar ook heel ver gaan. Het is altijd maatwerk en wij gaan ervan uit dat een ieder moet doen waar hij/zij goed in is. Wanneer er geen handelingen dubbel uitgevoerd worden en alleen gedaan wordt wat noodzakelijk is, wordt er efficiënt en effectief gewerkt. In de besparing van kosten zit de winst.

Meer